pátek 21. ledna 2011

bagetky jak od mistra pekaře

...se zelim :-)

4 komentáře:

  1. moc dobroučkýý taťko:)

    OdpovědětVymazat
  2. ...to jsem rád, že ti chutnalo :-)

    OdpovědětVymazat
  3. nahoď recept cyve :)
    ...
    a vypni si to blbý ověřování :-/

    OdpovědětVymazat
  4. Pořád hledám ideální recept a zatím je nejlepší hotová směs od Labety na slunečnicovej chleba. Dělám z poloviční dávky, vody trochu míň cca 140 ml, a přidávám lžíci oleje. Na naší pekárně je to program č. 1. Když to umíchá a vykyne, tak na vále s moukou rozdělím na 4 částy, udělám podlouhlé placičky, do nich položím anglickou a trochu zelí, případně plátkového sýra, zabalím, nařežu, potřu vodou, posypu semínkama, dám do bagetetových nádobek a za 38 min jsou hotový. Viz nový příspěvek "zase pakety".

    OdpovědětVymazat